Smaak en gebruik Heel zoet, met wat mint en parfum. Eén bolletje op een dessert geeft al een verrassing. Mooi met rood fruit. Lekker op een bolletje ijs. Met een stukje ganzenlever? Al met geitenkaas geprobeerd? Prachtig om in een marshmallow te verstoppen. Verstop het in een gerecht en de eter zal zich afvragen waar die smaak vandaan komt. Verkruimelen gaat ook. Oorsprong De plant is al eeuwen in Europa, dankzij de Spaanse onderzoekers die deze plant snel herkenden als lekker en zoet. Omdat er een beetje kamfer inzit is het niet geschikt om te concentreren. Daarom zul je het niet tegenkomen als suikervervanger, alleen in deze natuurlijke vorm. De naam Dushi (schatje) hebben we gekozen vanwege het Zuid-Amerikaanse karakter van de plant.
Smaak en gebruik Heel zoet, met wat mint en parfum. Eén bolletje op een dessert geeft al een verrassing. Mooi met rood fruit. Lekker op een bolletje ijs. Met een stukje ganzenlever? Al met geitenkaas geprobeerd? Prachtig om in een marshmallow te verstoppen. Verstop het in een gerecht en de eter zal zich afvragen waar die smaak vandaan komt. Verkruimelen gaat ook. Oorsprong De plant is al eeuwen in Europa, dankzij de Spaanse onderzoekers die deze plant snel herkenden als lekker en zoet. Omdat er een beetje kamfer inzit is het niet geschikt om te concentreren. Daarom zul je het niet tegenkomen als suikervervanger, alleen in deze natuurlijke vorm. De naam Dushi (schatje) hebben we gekozen vanwege het Zuid-Amerikaanse karakter van de plant.